Domů » O škole » Informace o ochraně osobních údajů

Ochrana osobních údajů

1) Základní škola a Praktická škola Neratovice, příspěvková organizace, se sídlem Byškovická 85,
277 11 Byškovice, Neratovice, zpracovává v případěodeslání zprávy pomocí kontaktního formuláře ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno, příjmení, email

2) Jméno, příjmení a email je nutné zpracovat pro odpověď na dotaz. Tyto osobní údaje budou Základní školou a Praktickou školou Neratovice, příspěvkovou organizací zpracovávány po dobu 3 let.

3) Zpracování osobních údajů je prováděno Základní školou a Praktickou školou Neratovice, příspěvkovou organizací, tedy správcem osobních údajů a pověřencem ochrany osobních údajů paní Gabrielou Novákovou, email: novakia@email.cz, tel: 736779408

4) Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů - tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

V Neratovicích dne 21. 5. 2018